img

Инцидент завършил със смъртен случай вдига ромите на бунт! Може да стане страшно!

/
/
/
244 Views


Ромите в Благоевград се вдигат на бунт днес.

В 17 часа те се събират, за да изразят протеста си срещу, според тях, „прикриване“ на тежък случай с побой и смърт на „техен“ човек, предава Struma.com. 48 годишният Кольо Мишкаро издъхнал след скандал, при който военен българин го ударил с плочка по главата и този петък в „Пирогов“ Кольо издъхнал.

„Не може за такъв тежък случай да държат побойника 6 часа в полицията и да го пуснат, случаят бе скрит, никой нищо не прави. Вчера братът на загиналия е бил в полицията и са го изгонили като куче“, твърдят организаторите на протеста.

Полицията е информирана за намеренията на ромите, за сега над 100 човека за заявили присъствието си на протеста довечера.

„Ние се разбираме с българите, не искаме война, но искаме справедливо разследване и справедлив подход и към нашите хора“, казват още организаторите.

Ще съобщим подробности от мястото на събитието тази вечер.

Източник: Дунавмост

loading...
Сподели с приятели

1 Comments

  1. значи те – циганите – могат да убиват , а когато някой мангал бъде убит се дигат ……………………. и щяло да стане страшно ?! абе дайте повече свобода на полицията и да ги почват , бой и куршуми , циганина явно от друго не разбира !!!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.