img

Инджова към Борисов: Щом мафиотите са на улицата, ела да се срещнеш с нас

/
/
/
530 Views
Сподели с приятели

Днешният ден на национален протест трябва да приключи с оставката на премиера Бойко Борисов.

Това заяви пред БГНЕС Ренета Инджова, първият служебен премиер (1994-1995). Тя активно участва в протестите и дори нахъсва гражданите да продължат да настояват за оставките на премиера и главния прокурор.

„Борисов трябва да подаде оставка. Откакто вчера той заяви, че мафиотите, хазартаджиите са на улицата врече е да дойде да се срещне с нас, защото той обича да се среща именно с такива хора“, каза Инджова.

Тя повече не призовава институциите на Европейския съюз да вземат отношение, „защото всеки, който вземе отношение към него означава, че иска да се спасява от кликата, която Борисов води“

„Ние сами ще трябва да се освободим от Борисов без ЕС. Важното е, че всички медии по света показаха лицето на този човек“, подчерта първият български служебен премиер и отново повтори: „Щом мафиотите са на улицата да дойде и да се срещне с тях. Той много обича да си общува с тях“.

Ренета Инджова отказа да коментари идеята, предложена от ДПС миналата седмица за съставянето на експертен кабинет.

„Няма да се произнасям по последващите действия, защото докато Борисов е на власт най-важното е живот без Борисов“, категорична е Инджова.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.