img

Гръмна нов скандал: Лудия репортер пазел 4 клипа домашно пор*о на шашавата Александра!

/
/
/
301 Views

Александра БогданскаЛудия репортер Даниел Петканов крие в смартфона си четири клипа, на които пъшка в такт с вече бившата си половинка – миската Александра Богданска. Провокативните видеа всъщност били истинската причина „Мис Национален отбор баскетбол“ да влезе за лечение в психиатрична клиника след раздялата им в първите дни на септември.

Тогава гръмна невероятен скандал, след като работникът на Милен Цветков окепази любимата си публично. Той официално обяви във „Фейсбук“, че къса с нея поради изневерите й с чужденци. Петканов постна и снимки на миската с богат италианец, които открил в телефона й.

След като се посвести от излизането си от клиниката, Александра се закани да даде бившия си под съд за тормоз. В крайна сметка обаче Даниел няма да се изправи пред Темида, защото Богданска се е отказала да води дело именно заради домашното порно. Тя се опасявала, че пикантните сцени, на които е захапала малкия Дани, може да цъфнат в интернет.

Самият Петканов постоянно я заплашвал да пласира видеата в нета за радост на кибиците. Той редовно ги показвал на приятели и познати, които точели лиги над видео съкровището в телефона му. „Ето я Сашка на задна прашка“, кикотел се Лудия репортер, пише „Уикенд“.

Източник: Блиц

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.