img

Графа отмъкна „България търси талант“ под носа на Слави!

/
/
/
1378 Views

Слави ТрифоновШоуто „България търси талант“, което ще започне с нов сезон по bTV си търсеше продуцент, като основните конкуренти бяха Слави Трифонов и дуото Иван и Андрей, но докато двама се карат, то трети печели и това е Графа.

Слави Трифонов прибра доста пари покрай този формат, но в последния сезон реши да раздаде сериозни хонорари на своите приближени, което наложи и неговата смяна. Усилено се говореше, че Иван и Андрей ще са неговите заместници, които нашумяха с формата „Фермата“, но сега се оказва, че и те няма да се облажат покрай „България търси талант“.

Владимир Кирилов Апмов, както е истинското име на Графа, ще бъде музикален продуцент на риалитито. Неговата компания „Монте мюзик“ ще е начело на петия сезон на шоуто, а това е добър ход, тъй като същата тази компания вече се справи доста добре с „Музикална академия“ и „Х фактор“.

Разбира се, Графа ще има определени привилегии като продуцент на „България търси талант“ и така, той ще лансира своята любима изпълнителка – Михаела Филева, която е особено актуална сред младото поколение. Тя е само на 24 години, но ще бъде част от журито на формата. Очаква се участие да вземат още Прея, Дивна, ВенЗи и други.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.