img

Горещо! Какви са тайните сексуални желания на мъжете и жените (18+)

/
/
/
647 Views

Секси мацкаВ ново изследване, публикувано в списание The Journal of Sex Research, учените идентифицирали най-популярните сексуални желания, за които хората се страхуват да си признаят. В резултат на проучване сред 1 040 човека, сексолозите съставили следния списък с топ- фетиши.

Авторът на изследването Philippe Pinel от Монреалския институт и екип от Университета на Квебек класифицирали анкетираните по възраст, пол, религия, образование, и други параметри. Но най-важният момент в проучването бил да се установи доколко известни необичайните сексуални желания са разпространени в света днес.

Както се оказало, най-популярно било желанието за воайорство – желанието да се шпионират хората, които правят секс. 46,3% от анкетираните признават, че подобни действия ги вълнуват. На второ място е фетишизмът – използването на неодушевени предмети за секс. За това необичайно сексуално поведение гласували 45,5% от анкетираните. И на трето място с 30,6% от гласовете се оказало желанието за ексхибиционизъм – да се прави секс на публично място.

В списъкът също така влизат и: фротеризъм с 26,7% от гласовете, мазохизъм с 23,8% от гласовете, садизъм – 7,1% и ексхибиционизъм с демонстрация на гениталиите на непознати – 4,5%. Учените също така забелязали, че воайорство, фетишизъм, мазохизъм и фротеризъм (секс през дрехите) еднакво интересуват и мъже и жени.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.