img

Горещо! 5 български миски, които бяха прецакани заради голи снимки (18+)

/
/
/
3102 Views

Славена ВътоваМис България все повече заприличва на еротичен конкурс, а не на конкурс за красота.

Нашенките масово лъсват голи на различни фотосесии, но не връщат короната, въпреки че на световните конкурси много държат на това. Кои са красавиците, които цъфнаха голи, след като грабната короната, вижте сега.

Соня Васи

Мис България от новото време предизвика сериозен скандал, след като години след като взе титлата и короната се съблече за „Плейбой“. Соня обаче не се раздели нито с короната, нито с титлата, въпреки че, ако се съблюдаваха международните регламенти, тя би трябвало отдавна да се лиши от нея.

Теди Бургазлиева

Само няколко месеца след избора й за най-красива българка, Теди Бургазлиева лъсна по бельо в леко разголена фотосесия. Кадрите предизвикаха всеобщ скандал, а вариантите пред красавицата бяха два–да върне короната или да й опростят гафа. И то малко преди да замине на „Мис Вселена“. В крайна сметка се взе решение миската да запази титлата си, но не и да участва в световния конкурс. А на нейно място отиде нейна подгласничка.

Славена Вътова

Несъмнено миската е най-скандалната носителка на титлата. Няколко години след като получи приза „Мис България“ тя се оказа замесена и в порно скандал. И въпреки че и до днес отрича за него, никой не й свали короната от главата, въпреки че засне и немалко еротични фотосесии след това.

Марина Войкова

Настоящата мис България също лъсна на леко еротична фотосесия, която й струва правото за участие на конкурса мис Свят. Българката дори бе изправена пред обществено порицание, след като християнска организация от Елин Пелин поиска да й бъде отнета титлата заради въпросните снимки

Радостина Тодорова

Хубавата Радост, която е талисман и на националите, достойно би ни представила на всеки конкурс на красота. А след успеха й на мис Вселена, вече се готви и за мис Интернационал. Красавицата обаче също не е перфектна–има зад гърба си няколко провокативни фотосесии, сред които и една гола–неслучайно това може да й струва правото на участие в международните състезания. Въпреки фурора, който предизвика в САЩ.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.