img

Гъмов разкри истината за отношенията си с Преслава – вижте какво каза!

/
/
/
880 Views

Гъмов и ПреславаНе съм участвал в никакъв сценарий във „ВИП Брадър“. Няма нищо между мен и Преслава. Т си живее нейния живот, аз – моя. Единствено целувката ни беше по сценарий. Това заяви актьорът Станимир Гъмов, цитиран от столичен седмичник. ВИП съквартирантът е категоричен, че няма да продължи напред като двойка с чалга певицата.

„Не слушам и не гледам чалга. С Преслава станахме приятели, но това изобщо не означава, че ще започна да харесвам попфолка“, категоричен е Гъмов, който добави: „Естествено, че не съм прекалявал с алкохола във „ВИП Брадър“. Ако го бях направил, щях да наруша правилника в Къщата и да преча на другите участници в шоуто. Категорично мога да кажа, че не съм си изпускал мярката. Всички мои приятели могат да потвърдят, че нямам проблем с алкохола.“

„В прекрасни отношения съм с бившата си жена, чуваме се по 20 пъти на ден. Дори в последните дни тя много ми помогна за някои неща. Няма обаче смисъл да се събираме. Тя вече си има друг живот, щастлива е“, каза още актьорът.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.