img

Гал Сасон: 2016 ще е проблема за България – очакват се конфронтации със съседите и ЕС

/
/
/
713 Views
Сподели с приятели

Гал Сасон2016-а ще е годината на индивидуалните герои. Отделни хора ще се противопоставят на терористите и то успешно. Конфликтът в Сирия ще ни преследва дълго време. Средата на юли и средата на септември са критични като време. От средата на април до края на юни Марс е ретрограден, а той е богът на войната. Това каза Гал Сасон – холивудски астролог и учител по астрология, кабала и митология в Юдаисткия университет в Лос Анджелис.„Добре е ръководителите, които управляват персонал, да знаят, че не е хубаво да се разделят с хората или да се конфронтират с тях.

„Годината няма да е спокойна, защото все пак влизаме в годината на огнената маймуна. Можем да очакваме беди, терор. Но също така това ще е и годината на героите. Индивидуални хора могат и все по често ще спират терористи. Спокойно мога да кажа, че това ще е годината на супер героите”, каза още астрологът.

Спорес Сасон годината няма да е твърде лоша за България. „Очакват ви проблеми в ЕС и със съседни страни. Големи компании ще изпитат трудности, а други пък ще се издигнат”, добави той.

„2016 година е високосна, но е година на огнената маймуна и започва на 8 февруари. Така че каквото правите, го правете след началото на февруари. Фактът, че годината е високосна, има още повече магичност, защото има допълнителен ден. Като цяло годината ще бъде интересна за започването на нови неща, но трябва да се внимава в кой период от годината ще става това”, каза още Сасон.

Астрологът обърна внимание на това да се не вдигат сватби по време на ретрограден Меркурий, защото това, което подписваш, ще трябва да го правиш пак (от 5 до 26 януари, 28 април до 22 май, 30 юни до 22 септември, 19 декември до 8 януари 2017-а – б.р.).

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.