img

Гадже на сина на Илияна Йотова го ошушка заради скъпи екскурзии! Роднините категорични:…

/
/
/
207 Views

Марин Йотов има доста „широки пръсти“ и постоянно води приятелката си по екскурзии

Синът на вицепрезидента Илияна Йотова – Марин, пръска всичките си пари по приятелката сиКристияна Конярска.

 

Красавицата добре си е опекла работата, тъй като откакто са заедно, Марин не спира да я обсипва с подаръци и да я води по почивки, пише „Галерия“.

 

Двамата се запознават преди повече от 4 години и започват връзката си уж на майтап. Не на шега обаче Йотов й подарява екзотични екскурзии и да я впечатлява с всякакви глезотийки. Почти всеки месец синът на Илияна Йотова изненадва Кристияна  с почивка, като вече няма местенце в Европа, което да не са обиколили.

 

Не е ясно с какво точно се занимава девойката и дали работи – знаем само, че е завършила Нов български университет.

на Йотова се оказа с широки пръсти!

 

За сметка на това пък гаджето й Марин Йотов се радва на хубава заплата като банкер. И макар да произхожда от заможно семейство, синът на Илияна Йотова твърди, че отдавна не разчита на мама и тате.

 

Дали това е истина, само той си знае. Марин завършва Уестминстърския университет в Лондон, като обучението се е поемало от родителите му. Майка му тайничко се е надявала да остане в Англия и да си намери работа там, но именно заради Кристияна Марин категорично отказва да живее там и се връща в България.

 

Близки до семейството разкриват, че Илияна Йотова харесва потенциалната си снаха и дори я е приела като част от фамилията.

 

Конярска винаги присъства на семейни събития и самата Йотова неведнъж й е правила скъпи подаръци. Спорно е обаче дали одобрява прахосничеството на сина си и щедростта му към Кристияна. Злите езици определят девойката като

„хитра лисица“, която много добре манипулира Марин и няма да пусне лесно кокала.

 

Близки до семейството обаче са категорични, че Кристияна е добро момиче и няма нищо лошо в това да й се угажда като на дама.

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.