img

Фюри: След Кличко ще се бия и с Кубрат Пулев!

/
/
/
837 Views
Сподели с приятели

ФюриMениджърът на световния шампион Тайсън Фюри – Питър Фюри, който е и чичо на боксьора, заяви, че в бъдеще е възможен сблъсък между англичанина и Кубрат Пулев. Преди това обаче ще се състои реваншът между Владимир Кличко и Фюри.

„Все още съм много превъзбуден. Невероятна победа за Тайсън Фюри. Винаги има притеснения, когато зависиш от съдиите. Тайсън обаче бе категоричен и съдиите трябваше да му дадат победата. Имаше напрежение преди да разберем решението на съдиите. Основната идея беше да накараме Кличко да се чувства неудобно и мисля, че успяхме. Преговорите за реванша са приключени. Владимир Кличко ще използва правото си на реванш. Той ще се състои през март или април догодина. Ще видите още по-добър Тайсън Фюри. Сега като световен шампион ще придобие още повече самочувствие“, коментира Питър Фюри пред Диема Спорт.

„Преди години искахме да се бием с Пулев и тогава се намеси Дейвид Хей. Затова загубихме около година без да сме активни в бокса. Трябваше да се бием с Пулев и изобщо да не се намесваме с хората на Хей. Кубрат Пулев е много добър технически. Проблемът за Кубрат срещу Кличко беше мекият ринг. В Германия правят тези номера. Той обаче може да се завърне, той е добър боксьор. Ако преди нашия мач не бяха оправили ринга, щяхме да се откажем. Абсолютно. Няма да позволим някой да мами и да прави номера“, категоричен е чичото на световния шампион.

„Всички мачове са възможни. Тайсън Фюри ще бъде готов. Когато преминем през Кличко, ще играем на всеки три месеца. Ще има много мачове“, добави Питър Фюри на въпрос дали е възможно да станем свидетели на мач между англичанина и Кубрат Пулев, който снощи постигна 22-ата си победа на професионалния ринг.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.