img

Формата на ушите издава отношенията в любовта!

/
/
/
957 Views

Форма на ушиСпоред специалисти някои части от нашето тяло могат да подскажат какви сме в любовта. В тази връзка има общо между формата на ушите ни, нашия темперамент и отношение в любовта. Пред вас имаснимка с 4 форми на меката част на ушите.
Изберете тази, която се доближава до вашата форма на ухото и вижте какво показва.

A. Когато меката част на ушите ви е широка и месеста.
Това подсказва, че вие винаги успявате да привлечете вниманието на противоположния пол и да бъдете заобиколени от любов. Не само имате много обожатели, но е много вероятно и да водите паралелни връзки.
Лесно създавате любовни взаимоотношения, но не бързате с избора си на партньор за семейство. Стремите се към създаването на щастлив семеен живот, но само след като сте опитали всичко в любовта.

B. Когато меката част на ухото е издължена и тясна.
За разлика от предходния тип в любовта за вас сериозните любовни взаимоотношения не са от значение. Знаете, че постигате с лекота това, което желаете. Дори и да се намирате във връзка, избягвате да бъдете постоянно до половинката си и се стремите да си осигурите повече свобода.

C. Когато меката част на ухото е малка.
За вас може да се каже, че сте наивни като деца. От друга страна сте лоялни към партньора си и често страдате заради вашата добрина. Помнете: бъдете внимателни, когато споделяте чувствата си, защото така винаги ще злоупотребяват с тях и с искреността ви.

D. Когато меката част на ухото ви е леко разделена.
Ако имате такава мека част на ухото, най-вероятно постигате успехи във всичко, освен в любовта. Може да се каже, че по-често попадате в нестабилни любовни връзки и рядко се замисляте за чувствата на другите. Ако искате да бъдете обичани и щастливи, не разбивайте повече чужди сърца!

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.