img

Фики заби и сестрата на Преслава!

/
/
/
1158 Views

Фики и ИвелинаСлед като мина през колежката си Преслава, Фики успя да завърти главата и на сестра ѝ – народната певица Ивелина Колева. Палавата Ивелина, която е омъжена и има дете, хвърлила око на мускулестия Фикрет още когато той ходел със сестра ѝ, пише ПИК бг.Преслава го запознала с част от семейството си, а Ива останала с отворена уста, щом го видяла на живо. От кумова срама се прикривала, но си мечтаела да е на мястото на сестра ѝ.

Фики и Ивелина дори излизали няколко пъти на вечеря, уж като колеги, но други мисли се въртяли в главата на народната певица, обаче брачния хомот натежавал на врата ѝ. След като скъсали с Преси, сестра ѝ не спряла да поддържа контакт със Стораро-Младши и все си намирала оправдания да го вижда.

До нещо по-сериозно обаче не се е стигнало, освен в мечтите на Ивелина. Тя вече има една злополучна връзка зад гърба си и внимава какви ги върши. По времето, когато пееше в оркестър „Извор“, тя изживя авантюра с неговия ръководител Петър Гочев, който е семеен и е баща на изпълнителя Галин, пише ежедневник.

Фикрет отричаше, че с Преслава са имали нещо повече от приятелство и надали би си позволил да бъде интимен със сестра ѝ, защото следва строгата заръка на баща си да не се захваща с колежки, камо ли по-големи. Стораро-Младши още е с приятелката си Жулиета Светланова, но двамата вече крият чувствата си. Причината е, че Фики успя да я набута в „Пайнер“ под псевдонима Джулия и не иска да разлайва кучетата.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.