img

Фики ходи с охрана, още не е забравил шамарите от Бирмата!

/
/
/
1255 Views

ФикиФики все още движи с охрана. Младият чалгаджия редовно е придружаван от един едър мъжага, който го следва навсякъде по петите, съобщава столично издание.Изпълнителят си нае първия човек, който да бди над сигурността му още през март миналата година. Тогава, няколко дни след наградите на „Планета“, Преслава и Бирмата се сбиха в столична чалготека, а юмруци отнесе и нейният колега Фики, с когото пияната добричлийка се натискаше на дансинга.

Охраната на Георги Станоев – Малката Бирма, ступа 20-годишния певец и в чалготеката стана меле, а Стораро-син бе откаран в „Пирогов“.

След изцепките певецът тръгна с двама охранители. Сега младокът е намалил хората си и движи само с един гард, но феновете му се чудят дали още го е страх от шамарите на бившия на Преслава, или просто си придава важност. От обкръжението на Фики издадоха, че по-скоро той се пази от бизнесмена. И с основание – Жоро не е забравил това, че най-актуалната ни певица го смени със сина на Тони, и само чака удобен момент, за да му отмъсти.

Фики Стораро вече официално живее при своята колежка Преслава. Най-оборотният фолк певец се е пренесъл при добричлийката преди няколко седмици и двойката се носи на крилете на любовта.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.