img

ФАКТ! Пророчество на Ванга се сбъдна, Европа върви към унищожение, българите да се завърнат у дома!

/
/
/
872 Views
Сподели с приятели

емигрантиВ едно от своите предсказания, петричката пророчица, Ванга споменава за опустяването на Европа в следствие от сблъсък с ислямския свят.
Част от тълкуващите тези думи, споделят мнението, че това ще военен конфликт, в който ще бъде използвано химическо или биологическо оръжие.

Ще предложим друга алтернатива на унищожаването на евроцивилизацията.

Навлезлите десетки хиляди мюсюлмани започват да разкъсват европейският съюз отвътре. Голям брой от тях не признават европейските ценности и демократичното европейско общество. Те идват от свят, в който насилието е нещо нормално, особено насилието над жени.

Само преди две години лидерите на Евросъюза, обявиха, че са готови да приемат всички, които идват от онези страни, в които условията на живот са неблагоприятни. В това число не беше включена нито една държава от Балканите или държавите от бившият СССР, намиращи се на европейска територия. За жителите на тези държави ограниченията по пребиваването на територията на Евросъюза останаха на много високо ниво.

Всичко това бе продиктувано от новото световното „правителство”, което към момента стои в сянка. То не създадено на етнически или религиозен принцип, а на икономически. Съставено е от най – богатите хора на земята, независимо от тяхната раса и етнос. Те изповядват една единствена вяра и тя е тази в материалното, в парите, подплатена с идеите и практиките по самоусъвършенстване на човека.

При посрещането на 2016г., в немският град Кьолн, над 90 жени са подали оплакване за това, че над тях е извършен с*ксуален тормоз и са ограбени от онези емигранти, които техните правителства поканиха. В същност това не е ново или изолирано явление.

Повече от година немската полиция умишлено прикрива постъпилите жалби за престъпления извършени от емигранти дошли арабският свят. Нещо повече жертвите, които са предимно млади момичета, са заставяни да от полицаите да мълчат под страх от административни наказания.

Към момента дори тече кампания по „узаконяването” на с*ксуалното насилие от изповядващите исляма над християнските жени, под претекст, че последните ги предизвикват с облеклото си.

Това става видно и от изказването на кмета на Кьолн, който заяви, че „жените трябва да бъдат по-добре подготвени“ т.е. те са виновни. От друга страна за изповядващите радикален ислям емигранти от арабски произход, изнасилването на християнка или неправоверна не грях.

С*ксуалните и други посегателства ще зачестят. Напрежението ще ескалира и ще обхване и други европейски градове. По нареждане на новото световно правителство армията и полицията на засегнатите държави ще се намеси на страната на емигрантите, позовавайки се на законите за правата на малцинствата.

В целият Евросъюз ще избухне невиждана от години, която буквално ще разкъса и обезлюди старият континент.

Може би тук е момента да спомена и призива на Петричката пророчица, че е дошъл момента българите да се завърнат в родината си.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.