img

ФАКТ! 50% от жените фантазират за колегите си докато правят се*с с мъжа си!

/
/
/
786 Views

КолегиПочти половината от жените по време на се*с фантазират за мъже, които не се намират в леглото им, показва ново изследване. Британски социолози интервюирали 1300 души, за да разберат какви мисли идват в главите им по време на се*с. Оказва се, че и мъжете, и жените често фантазират за някой друг, докато се отдават на любовни удоволствия с половинката. 46% от жените и 42% от мъжете си представят друг по време на се*с.

Но и двата пола признават, че такива помисли само увеличават удоволствието от се*са. За повечето жени фантазията е за колега или дори шефа. Само 30% жените и 25% от мъжете все пак правят се*с с някого, за когото са си мечтаели. Само 26% от тези мечти се сбъдват с колегите. Всяка пета жена от офиса си представя се*с с началника си в сравнение с 11% от мъжете. Любопитно е, че повечето от фантазиите с колеги са садомазохистични.

Проучването показва още, че 70% от жените и 63% от мъжете почти всяка вечер си мислят какво ли би било, ако са с нов партньор. А ако се стигне до смяна на партньорите, 38% от жените остават разочаровани в сравнение с 33% от мъжете.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.