img

Ето причината за раздялата на Преслава и Гъмов! Ако това не бе станало, още щяха да са заедно…

/
/
/
292 Views

След предаването „ВИП Брадър“ фолк певицата Преслава и Станимир Гъмов имаха афера, която, според приятели на изпълнителката, по всичко личало, че ще издържи дълго. В крайна сметка се появили непредвидени обстоятелства, които са разделили бившите съквартиранти от колоритното реалити шоу, научи HotArena.

Читател на Горещата арена разкрива, че всички наистина давали големи надежди на връзката им, но не им провървяло, не заради несходство в характерите, а заради сина на Гъмов – Иван и майка му.

Бившата жена на актьора се изприщвала от мисълта, че детето й трябва да поддържа контакт с чалга певица. Била възмутена и смятала, че Преслава ще даде лош пример на малчугана.

Бившата поставила ултиматум на Странинир и дори го заплашила, че ще направи така, че да ограничи достъпа му до Иван чрез съдебна заповед.

Гъмов и изпълнителката започнали все по-често да спорят, а Преслава се самообвинявала. Решила да вземе решението първа и да се оттегли, тъй като все по-силно усешала, че няма място в отношенията им.

За да преживее по-бързо случилото се, пайнерката решила да изпробва метода – клин – клин избива и преспала с куп мъже за кратко време. Минала колегата си Фики и много известни бизнесмени, а последната й изгора, с която се задържа за повече време, е дилърът Павел Цветков Лазаров, от когото тя се страхува да не я пребие.

Новият й дори не й позовлявал да си избира сама дрехи и непрекъснато праща охрана по дирите й, за да не вземе случайно да му кръшне.

Източник: ХотАрена

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.