img

Ето кои са най-добрите се*с дестинации, където жените са най-лесни!

/
/
/
912 Views

Лесни жениНай-лесно може да се свалят жени в Централна и Източна Африка, а най-трудно и почти невъзможно е това да стане в ислямския свят. Това показва качена в мрежата карта, съставена въз основа на традициите, културата, обществените нрави и практиката в различни страни и региони.

Свръхлесно и свръхбързо жената се озовава в леглото на мъжа в страни като Етиопия, Уганда, Кения, Камерун, Демократична република Конго, Танзания, Замбия, Зимбабве, Мозамбик и Ангола. Част от тези страни представляват Екваториална Африка, където и темпераментът е екваториален. Също така в част от тези страни навремето е тръгнал и СПИН-ът, пише БГНЕС. Две държави от Латинска Америка също попадат в категория на дашни представителки на красивия пол – това са съседните Перу и Боливия.

Следващата категория е на лесно сваляни жени и в нея влизат най-много държави. В нея попада и България, заедно с цяла Източна Европа, Русия, Китай и Югоизточна Азия. Любопитното е, че в тази категория попада и най-многолюдната мюсюлманска държава – Индонезия. Тук влиза и цяла Централна Америка плюс голяма част от Латинска Америка – Бразилия, Еквадор, Колумбия и Венецуела. Тук са и редица държави от Централна и Южна Африка – Сиера Леоне, Бряг на слоновата кост, Либерия, Централно-Африканската република, Конго, Габон, Екваториална Гвинея и на юг – Намибия, Ботсвана, Република Южна Африка и Мадагаскар.

Групата на държави с жени, които не лягат в леглото след първата среща или след първата седмица е доста по-малка от първите две групи. Тук са страните от Западни свят – САЩ, Канада, Франция, Великобритания, Германия, Скандинавските държави, Португалия, плюс далечна Австралия. Извън Европа тук спадат още Казахстан, страните от Сахара, Индия и три южноамерикански държави – Чили, Парагвай и Уругвай.

Трудно превземаемите жени спадат най-вече към мюсюлманските страни, което не е изненадващо – тук са Алжир, Либия, Сенегал, Западна Сахара, Турция, Азербайджан и „стан“ държавите – Туркменистан, Узбекистан, Таджикистан, Киргизстан, Афганистан, Пакистан. Интересното е, че в тази група попадат и европейски държави – католическите Италия, Испания и Аржентина, а също Армения.

Последната категория е най-малобройната. Това са държави, където да свалиш жена е много, ама много трудно, направо да не се залавяш. Тези държави са също ислямски, но от Близкия изток – Египет, Саудитска Арабия, Иран, Ирак, Сирия, Йордания, Йемен, Оман, ОАЕ, изобщо целия Арабски полуостров.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.