img

Ето какво се случва с Нина Николина след като избяга от страната!

/
/
/
1382 Views
нина николина
Къде изчезна Нина Николина, питат се почитателите на поп музиката. Оказва се, че певицата вече има дългогодишен емигрантски живот във Франция, където от 2010 г. отглежда дъщеричката си Валентина под стабилната финансова опека на съпруга си милионер Максим.

След като напусна „Ку-ку бенд“, Нина години се пробваше на сцената като самостоятелна певица. Напъните й не дадоха резултат и тя едва успяваше да свърже двата края с мизерните хонорари. И докато кариерата на певицата буксуваше, в личния й живот провървя, пише „Таблоид“.

Николина се загаджи с милионерския син Максим Попов, чийто баща стопанисваше увеселителния парк „София ленд“. След срещата си с богатия Максим, който е с 10 години по-млад от нея, Нина реши да сложи край на кариерата си и да свие гнездо. Двамата се ожениха тайно.

През 2010 г. на бял свят се пръкна първата й рожба Валентина, кръстена на свекър й. Броени месеци след раждането Нина и половинката й се преместиха във Франция, където си купиха китна къщичка край Париж за 1 милион евро. И докато благоверният на Нина се учел в университета, тя като прилежна домакиня си гледала детето вкъщи.

Източник: БЛИЦ

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.