img

Ето каква е версията на Йордан Исаев, който рани полицайката с бомбичка!

/
/
/
1223 Views
Сподели с приятели

Адвокатът Васил Крумов, защитаващ Йордан Исаев, който уцели с бомбичка полицайката Гергана Зашева по време на мача ЦСКА – Левски миналата седмица и рани още един служител на полицията, участва в предаването „Часът на Милен Цветков“ и изясни пред водещия версията на своя клиент.

Според думите на адвоката, Йордан Исаев се е предал сам в полицията, признавайки и осъзнавайки постъпката си.

Родителите на запалянкото са влезли във връзка с него и незабавно след това синът им е отишъл в полицията. Според служителя на Темида подсъдимият не е престъпник и дълбоко съжалява за това, което се е случило. От думите на адвоката стана ясно, че Йордан Исаев е собственик на фирма за производство на торове и след приключване на работната си дейност за деня е отишъл на мача.

По време на мача е възникнало напрежение между феновете, а в един момент към него се приближил непознат и му подал бомбичка, като му казал да я хвърли. Той се опитал да я хвърли в посока към терена, но миг преди това някой зад него го бутнал и бомбичката се насочва в друга посока. До него са седели хора, които са му подали суичър, казали са му да го облече веднага, той е изпълнявал заповеди, действал е емоционално.

Според Васил Крумов има данни и за човек, който е седял в сектор А и е дразнел агитката на Левски, но той не е бил целен с бомбичката. Адвокат Крумов разясни, че Исаев не си е тръгнал от мача по-рано, той е останал и е видял, че се е случило нещо, но тогава не е разбрал какво е извършил. Исаев се прибира вкъщи изплашен, осъзнавайки, че е ранен полицай. Това той научава от медиите. Остава вкъщи изплашен, според думите на адвоката, знаейки, че ще има възмездие и че ще трябва да си получи наказанието. На следващия ден той признава на майка си за случилото се и тогава той заедно с нея и адвоката си се предава в полицията.

Според мнението на адвокат Крумов, по отношение на Йордан Исаев не трябва да се взима тежката мярка за неотклонение, въпреки, че съдът е приел да го изолира в ареста. Той трябва да е под домашен арест, защото с действията си показва пълна подкрепа на разследването, каза Васил Крумов в края на предаването.

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.