img

Ето го хороскопа на Алена за новата седмица!

/
/
/
1026 Views

ХороскопВижте какво вещаят планетите в седмичния хороскоп на астроложката Алена .

Овен

Полагате усърдие, но постоянно се появяват прегради, които не ви позволяват да разгърнете силите си изцяло. Да, трудностите не са съвсем не малко.  Няма смисъл точно в този момент да се опитвате да ги отстраните. Няма да успеете. Едва в края на седмицата нещата ще започнат да се променят. Тогава ще се появят обстоятелства, от които не е лошо да се възползвате. Следващата седмица ще е натоварена с твърде много срещи и разговори. Ще се видите и с приятели, с които не сте контактували от едно време. В тяхната компания ще си прекарате много приятно – предвижда в хороскопа си Алена.

Телец

Сърцето ви ще е изпълнено със страдание и разочарование. Не можете да търпите повече това. Но най-лошото е, че не виждате сила, която да ви помогне. Това се отразява и на отношенията ви с хора, с които не сте интимно близки. Мъчно е да се дават съвети в такъв миг. Освен това, идната седмица носи слаби надежди, че положението ще се промени. В работата ще решите труден казус и ще получите материален успех. За занимаващите се с бизнес хоризонтът е сравнително ясен. Не ви очакват особени разочарования, но има опасност да губите контрол над себе си и да избухвате.

Близнаци

Преуморени сте, нервни сте, настроението ви е под обичайното за вас ниво. С една дума – намирате се накрая на силите си. Това не е добре нито за работата ви, нито за житието ви. Проблемът е, че точно сега перспективи не липсват, а на вас ви е трудно да влезете в ритъм. Хубаво поне, че сроковете са разтегливи и не ви се налага да бързате прекалено. Действате по-скоро механично, вместо творчески. В най-скоро време ще ви се наложи да спрете, за да си поемете дъх. Починете си и едва след като се възстановите, се включете отново в състезанието, наречено живот – съветва Алена в хороскопа си.

Рак

Променяте възгледите си и целия си стил на обноски. Това ще ви помогне да се адаптирате към новите условия. С две думи – превъзходен рестарт. Друг е въпросът, че някои от вас са обзети от мечти и очаквания, които нямат нищо общо с действителността. Това донякъде ще ги обърка. Липсата на ясни цели и критерии никога не ви се е отразявала добре. Сега не ви е необходимо нищо друго, освен бистрота и стабилитет. И в личния живот нещата не стоят различно. Някои предприемат действия – но не за да се справят с проблемите, а за да отложат тяхното решаване. А не бива да е така, нали? – пита риторично Алена.

Лъв

В работата ще се движите с непрекъснато и доста бързо темпо. Все пак обръщайте внимание на подробностите, за да не се препънете по пътя. Повечето от вас имат нужда да провеждат поредица от делови срещи и разговори. Ще ви се прииска да изясните някои финансови въпроси, които смятате за особено важни. Темата е деликатна, така че избягвайте острия тон. Точно сега не трябва да се конфронтирате с хората срещу вас. Ако смятате, че някой ви пречи в работата, вземете мерки. Настроението ви ще се повиши от хубави новини.

Дева

Скоро съвсем заслужено ще се зарадвате на успехите си. Бъдете сигурни – те изцяло се дължат на собствените ви качества и на проявената от вас активност. Съвсем малко са онези от зодията, които проявяват непостоянство в работата си. Е, собствените ви настроения могат да ви отведат в посока, обратна на избраната. Що се отнася до големия късмет, той може би ще ви споходи в други времена. Не съжалявайте. Далеч по-приятно е да знаеш, че постигнатото се дължи само на теб самия. В любовта нещата вървят, но ако все още нямате брак, помислете дали не е дошло време да сключите.

Везни

Това значи, че не бива да се разсейвате и отпускате. Напротив, точно сега трябва да се мобилизирате, защото ви чака дълга поредица от изпитания. Някои ще се явяват на конкурси и изпити. Други ще искат на всяка цена да се представят добре пред началниците и колегите. Ако не действате упорито и находчиво, няма да се представите добре. После ще бъде късно да поправяте допуснатите грешки. Идната седмица ви чакат срещи, по времето на които ще получите примамливи обещания. Те обаче така и ще си останат неизпълнени. В края на периода – добри новини.

Скорпион

Желанието ви за работа се изпарява. Прекалено сте уморени, за да преследвате целите си. В резултат ще се озовавате с наполовина свършени задачи и ще сте изпълнени с чувство на неудовлетвореност. И понеже една беда никога не идва сама, ще се изпокарате с околните. Това вече е прекалено. Особено неприятни последствия ще има то за онези от вас, които се занимават с бизнес. Трудно ви е да намирате общ език с колегите и партньорите? Трябва да го направите или плановете ви ще се провалят. Ревността и заблудите взимат връх в любовта.

Стрелец

Не че ще ви бъде лесно, но в крайна сметка ще се справите. Преди това обаче ще прибегнете до помощта на приятел, който е компетентен във важни за вас области. Тези дни с лекота ще отстранявате проблемите. Във финансово отношение обаче нещата няма да бъдат стабилни. Там се налага да действате изключително внимателно. Особено ако се занимавате с частен бизнес. Да, възможно е да се провалите в опита си да изпълните някои от своите финансови планове. Анализирайте приходите и разходите си, за да избегнете затруднения – съветва Алена в хороскопа си.

Козирог

Куп досадни пречки и дребни делнични неприятности ще има пред вас. Лошото е, че ще сте и прекалено непостоянни. Ще вършите глупости, ще се държите като деца. И най-важното – няма да имате никакво обяснение за постъпките си. Ту ще изпадате в меланхолия, ту ще ставате доста агресивни. Околните ще се дразнят от поведението ви, ще ви правят забележки. И с пълно основание. Може би прекалено дългото очакване да се случи нещо хубаво ви изнервя? Ваш приятел ви е обещал помощта си, но от него последните седмици няма вест. Очакват ви хубави новини от интимния или деловия партньор. А и ваканцията наближава.

Водолей

Не сте съвсем сигурни как да продължите оттук нататък. Започва да ви се струва, че се разболявате. Това, разбира се, не е така. Просто организмът ви реагира на голямото напрежение. Опитайте се да запомните къде се чувствате най-уязвими в здравословно отношение, за да вземете мерки по-нататък. Просто за да не се повтори отново сегашната ситуация. Хубавото на следващата седмица е, че най-после ще получите отдавна чаканата вест за пътуване в странство или специализация. Не са изключени и други добри вести.

Риби

Чувствате се преуморени и ви се струва невероятно да продължите по-нататък. И в службата, и в бизнеса пречките ви изглеждат по-големи, отколкото са действително. Скоро безпокойството ви ще се пренесе и върху отношенията с интимния партньор. Ще започнете да мислите, че всички усилия да внесете ред в живота си отиват на вятъра. А трудностите и без това не са малко. Не приемайте нещата толкова надълбоко. Опитайте да се преборите със страховете си и ще ви изпълни надежда за бъдещето. Мислете позитивно – съветва Алена в хороскопа си

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.