img

Ексклузивно! Вижте коя билка бори рака за 16 часа!

/
/
/
876 Views
Сподели с приятели

ПелинАмерикански учени съобщиха сензационно, че много разпространеното растение пелин е ефективно средство за лечение на рак. Според проучванията им, то убива раковите клетки за 16 часа.

Проведените експерименти са показали ,че 30% от приелите лечението и имащи различни форми и стадии на онкологично заболяване са се излекували. Ефективността на пелина учените са увеличили с употреба като лекарство и на препарати, съдържащи желязо.

Оказва се, че раковите клетки са унищожавани от съставката артемизин, която се съдържа в пелина. Предстоят нови опити за въздействието на тази билка върху болни от рак.

Хората използват пелина от дълги години. Обикновеният пелин е използван за отблъскване на бълхи и молци, както и за овкусяване на бира и вино. Аперитивът „вермут“ (от немското „Wermut“ — пелин) е вино, овкусено с ароматични билки, но първоначално с пелин. Използва се в медицината като тонизиращо, стомашно, антипиретично и и противоглистно средство. Произлиза от Европа и Сибир, а сега е широко разпространено и в САЩ.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.