img

Ексклузивно: Ваньо Танов е бил отровен умишлено – вижте подробности!

/
/
/
770 Views
Сподели с приятели

Ваньо ТановИзплуваха шокиращи нови разкрития за смъртта на митническия шеф ген. Ваньо Танов. Оказва се, че има съмнения, че смъртта на генерала не е естествена, а той е бил брутално убит – отровен с любимата си напитка.

Какво се случва във фаталната нощ

Танов прекарва уикенда на вилата си в „Русенски Лом“, където е нагледал кошерите си. Никой от хората, с които се е срещал не е забелязал Танов да се оплаква или да изглежда странно.

Прибира се в София в неделя към 18ч. Танов живеел в апартамент на Агенция „Митници“ зад Автогара „Юг“ на гърба на сградата на КАТ.

Вечерта се е почувствал много зле, опитал се да поспи, но без успех. Към 4 часа на 29 февруари, Танов се почувствал още по зле, но вместо да извика моментално Бърза помощ, той се обадил на служебния си шофьор Спас. Танов измерил кръвното си, горната граница била близо 200. Опитал се да го нормализира като порязал ръката си и ухото си – не помогнало!

Обадили се на бърза помощ  чак след 5 часа, а линейката се забавила с половин час. Когато медиците измерили кръвното му, стойностите били шокиращите 245 на 160! Минути след това Танов припаднал, а след това изпаднал в клинична смърт.

Според експерти, ако се беше обадил на Бърза помощ още в 4, Танов днес щеше да е жив, този изгубен час се оказва фатален.

Неговият близък приятел, бившият министър на здравеопазването д-р Раослав Гайдарски твърди, че Ваньо Танов е бил здрав като бик!

Изтече шокираща информация, че смъртта на митничар №1 въобще не е случайна! Той е бил отровен с любимото си питие – мастика! Бил е убит заради това, че грубо е засегнал мафиотски интереси, като е спрял контрабандата!

Миналата година Танов нанесе жесток удар на наши и турски контрабандисти на цигари, които понесоха загуби за милиони, може би и милиарди. Пострадаха и редица петролни компании.

Очаквало се в следващите дни Танов да направи шокиращи разкрития за контрабанда на петрол. Щели да пострадат бандити, както и уважавани „чисти“ олигарси.

Смъртта на Танов със сигурност разхлаби примката от вратовете на много опасни играчи, които сега ще имат възможност да подсигурят схемите си!

1 Comments

  1. Ето как от алкохолик се опитвате да направите „герой“.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.