img

Ексклузивно в Neutralen.com: Вижте цялата истина за мутрата Бойко Борисов!

/
/
/
7493 Views

Тъмното минало на БорисовВ средата на 90-те години антимафиотите от тогавашната Национална служба за борба с организираната престъпност са изпратени в акция. Атакуват голям строителен обект, за който се знае, че е на скандалните братя сикаджии Маргините.

„Акцията беше по-скоро, за да ги респектираме“ – обяснява участник в нея, вече пенсионер. На строителната площадка ченгетата виждат джипа на шефа на „Ипон“ Бойко Борисов. По това време неговата фирма се занимава с личната охрана на скандалните братя, предава Skandalno.net.

Бойко Борисов„След като нахлухме в обекта, работниците и всичко живо, което се намираше наоколо, се разбяга като пилци – припомня си бившият антимафиот. – Очаквахме да видим Бойко, но от него нямаше и следа. Знаехме, че „Ипон“ неофициално охранява Маргините, които пък за нас бяха оперативно интересни лица. Тогава някои работниците на строежа ни посочи един бетоновоз и ни подшушна, че Бойко се е скрил вътре.

Не е за вярване, но се оказа, че Бойко се е напъхал вътре в камиона, само и само, за да не го засечем в двора на Маргините. Стана ни смешно, защото така или иначе добре познавахме джипа му. За майтап започнахме да тропаме по ламарината на бетоновоза.“

Акцията се удължава с няколко часа, защото ченгетата решават да си направят майтап с Бойко Борисов. „Очаквахме, че ще му се наложи да излезе, подгонен от физиологичните си нужди. Той обаче геройски устиска, а на нас ни писна да го чакаме и след няколко часа си тръгнахме.“

По това време Борисов започва ударна кариера в силовите структури. И до днес има лица, които свидетелстват, че Бойко е връщал коли за откуп като един от най-приближените хора на трибуквената силова групировка.

Когато бившият охранител на Маргините и пиар на СИК става главен секретар на МВР през 2001 г., той формално вече е отрязал опашката на гущера.

Шлифера на Бойко БорисовВъпреки това офицери във ведомството, които го познават от години, се изправят на нокти.

Част от тях са принудени да напуснат, други пожелават да се пенсионират.

Самият Борисов усвоява политическата власт и загърбва дружките си от СИК. Обгражда се с нови лица, които имат светъл бизнес и чисти печалби.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.