img

Ексклузивно: Най-голямото тайно общество разкри истината за Бойко Борисов – вижте я!

/
/
/
1135 Views

бойкоНаистина изненадваща информация дойде от най-неподозираното място и остави историци и учени със зейнали усти!

Бойко е потомък на най-важния „човек“ в историята!?

Ордена на Сион, който се смята за една от най-тайнствените организации в света обяви, че се до броени месеци ще направи безпрецедентно разкритие – списък с живите потомци на самия Исус Христос, а те днес са цели 8978 души, предава WNDR, цитиран от BRADVA.BG!

Орденът на Сион са наследниците на тайна организация, която съществува от годините на ранното християнство. Легендата гласи, че Исус и Мария Магдалена са имали деца, и след разпятието, тя бяга от Юдея и се установява в земите на Южна Франция.

Точно от техните наследници се заражда и династията на Меровингите, които се смятат за директните потомци на Исус!

Дан Браун популяризира тази теория в своят световен бестселър „Шифърът на Леонардо“

Тайната организация, която през 50-те години на 20-ти век е преименувана на Ордена на Сион са пазителите на кръвните потомци на Исус. Явно днес те виждат сериозна заплаха, за да направят подобно историческо разкритие!

Според председателя на Ордена на Сион барон Луй-Едуард ДюБолей през последните години редиците им са изтънели, а заплахите за светите потомци са се увеличили неимоверно. Той е признал, че Ордена вече нямат капацитет да се грижат за сигурността на наследниците на Исус. Точно за това старейшините са взели историческото решение да разкрият конкретните им имена, с надеждата, че „добрите християни по света ще се погрижат за тях и ще ги пазят от заплахите на нашия свят“

Барон Луй-Едуард ДюБолей е обсъдил разгласяването на имената с Папа Бенедикт 16 още през 2011. Светия отец е изразил силно безпокойство за импликациите, които подобно разкритие би имало върху християнската вяра.

Но кои са тези хора!?

Според водещият немски историк Ханс Гюнтерман, сред имената на потомците на Исус ще видим мнозина държавни лидери, включително и тези на Русия и България!

Историкът твърди, че тези хора притежават изключителни качества и заложби, които им позволяват лесно да се издигнат до върховете в обществото.

Подобно на техните предци Меровингиите, те са смели и амбициозни, но качеството, което ги откроява най-ярко е способността им да установяват енергийна връзка с обикновените хора и да се превръщат в „харизматични лидери“ – какъвто е бил самият Исус!

Но кой е наследникът на Исус сред българските управляващи!?

Повече от ясно е, че описанието на Гюнтерман изключва това да е президента Плевнелиев.

Единственият, който остава като потенциален кандидат е самият премиер Бойко Борисов, който наистина притежава гореизброените качества!

Той е смел и амбициозен, но това, което го превръща в изключително успешен и популярен политик е неговата харизма и подходът му към обикновените хора.

Точно като Исус, той е омайва масите, което му позволява да печели избори след избори с все по-убедителни резултати!

Дали Бойко Борисов е в списъка на барон ДюБолей, ще видим до броени месеци, когато се очаква братството да разгласи имената!

Сподели с приятели

1 Comments

  1. Това са глупости,. А по отношение на потомството на Христос, всички Християни сме негови потомци, защото е казано ,че човек е създаден по ОБРАЗ И ПОДОБИЕ БОЖИЕ. А Борисов е по скоро потомък на дявоа и реприлската раса, които винаги са били във война с хората.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.