img

Един от най-известните астролози в света дава таро прогноза за всяка зодия за април 2018-За Овен април ще бъде много проспериращ

/
/
/
2269 Views
Сподели с приятели
Скоро е април, вторият пролетен месец, за който имаме големи планове, ще настъпи.

За да разберем как да действаме правилно и в какво да се съсредоточим през април с надеждата да постигнем максимален успех в бизнеса, решихме да се обърнем към астрологията. Всъщност не вярвам в никакви прогнози, особено по интернет, но има една жена, на която може да се вярва.

Това, без съмнение, Анжела Пърл.

Нейните положителни прогнози се сбъдват и помагат на много хора. Анжела Пърл е астролог и читател с двадесетгодишен опит. И въпреки че има славянски корени, тази жена живее в Австралия. Тя владее руски и английски, така че има много успешни личности от различни страни като свои клиенти.

Анжела е чест гост на международни астрологични конференции, които се провеждат в Австралия, САЩ и Европа. И не е случайно, защото тя има дълбоки познания както в астрологията, така и в тарологията, нейната интерпретация на ситуациите е с висока степен на точност.

Има хиляди астролози, но специалистите на нивото на Анжела Пърл са единици.

Таро прогноза за април-2018

Подготвили сме таро прогнозата на Анжела Пърл за април за всички зодиакални знаци . Всичко за любов, финанси, здраве и кариера!

Овен

За Овен април ще бъде много проспериращ и изпълнен с приятни изненади. В личния живот се очакват глобални промени към по-добро.

В рамките на един месец, Овен може да получи различни предложения, на които е по-добре да отговори положително. Във финансово отношение април няма да бъде толкова успешен, колкото в емоционално. Активният Овен да очаква красиви романтични срещи и може би дори и екскурзии и почивки.

Телец

В началото на месеца има добро финансово възстановяване. Това е благоприятен период за нови придобивки и големи покупки. Нещата, закупени в този период, ще продължат дълго и ще донесат удоволствие.

Можете също така да очаквате да се изкачите по стълбата на кариерата или да имате брилянтната защита на дипломата. Здравето през април също няма да изневери на Телец!

Близнаци

През април, Близнаците ще бъдат изпълнени с енергия. Те могат да се справят с всеки бизнес и дори негативните ситуации ще бъдат решени лесно и просто. И за да подкрепят това състояние, Близнаците трябва да отделят повече време, за да се грижат за себе си. Това може да бъде посещение в СПА-салона или планиран медицински преглед.

Вторият пролетен месец минава успешно за Близнаци, те трябва да покажат любов към себе си и да не забравят да мислят положително.

Рак

През април Раците могат да очакват приятни срещи и материално благополучие. Раците ще могат да си позволят някои капризи: Приятни пътувания, вкусна храна и малки финансови загуби.

Но не се отпускайте, защото все още има много важни неща за вършене у дома, на работното място, или във вашия собствен бизнес. Вероятно свободните Раци ще могат да се срещнат със своя духовен партньор, а в семейството ще може да установят мирни отношения.

Лъв

Лъвовете ги очаква промяна този месец. Кардинална и мълниеносна! Те могат да се движат, да сменят работните места, или дори да правят промени в семейния живот, като сватба или развод.

И че месецът е ще бъде успешен – В никакъв случай не трябва да се съмнявате , защото всичко е във вашите ръце! Приспособявайте се към позитивното и действайте смело по пътя към вашите цели!

Дева

През април 2018 г. на Дева се препоръчва да изостави всички съмнения и да стане по-уверена в себе си. Тогава успехът в бизнеса и любовта ще дойдат бързо.

Месецът е благоприятен за вземане на важни решения. Те без съмнение ще бъдат увенчани с успех и победа за вас. Заслужава си да се вслушате в интуицията си и да не слушате мненията на други хора, защото те може и да са погрешни.

Везни

Това е месец на борба и безпокойство. Не се унивайте, дори целият свят да се е обърнал срещу вас, винаги има изход. А през април определено ще го намерите.

В личния си живот, Везни трябва да се събудят и да станат по-инициативни. Но във финансово отношение този балансиран знак на зодиака го очаква истински успех. Можете спокойно да не се ограничавате по никакъв начин – ще имате достатъчно пари. Също така се очакват приятни изненади под формата на добри подаръци.

Скорпион

Много добър период за личния живот. Нови запознанства, приятни срещи, много романтика и дори романтични предложения – това е, което очаква свободните Скорпиони през април. Семейството на Скорпионите ще бъде в хармония в отношенията и дори, може би, отидете на малко романтично пътуване.

Все пак, човек трябва да се пази от привързаността и контрола от другите. И се опитайте да не позволите чувствата и емоциите да ви контролират.

Стрелец

Стрелците през април ги очаква път. Бизнес пътувания, пътувания за почивка, обучение и опознаване на нова култура. И това може да бъде едновременно екскурзия до музея и пътуване до нова непозната страна. Финансите ще идват отдалеч и ще бъдат добре дошли.

В средата на април Стрелец може да имат срещи, които ще променят живота им. Страст, любов, творчество. Възможна е бременност.

Козирог

Април 2018 много Козирози ще бъдат посветени на подобряване на качеството на живот и обновяване на домовете си.

От този период и за дълго време ще построите дом, ще инвестирате в недвижими имоти или ще предприемете преместване. Предишните постижения също ще се върнат, възможностите за кариера са възможни. Вие също ще бъдете загрижени за проблемите на родителите си.

Водолей

За Водолей през април ще има яснота и стабилност във всички сфери на живота. Спокойно и хармонично състояние – това са двете думи, които могат да характеризират втория пролетен месец за общителните Водолеи.

Още през първото десетдневие на април 2018 г. Водолеите ще разширят хоризонтите си и ще видят много нови перспективи за растеж и развитие. И ако успеете да се възползвате от възможностите, дадени от съдбата, скоро ще имате на разположение по-високи върхове. Така че не пренебрегвайте малките върхове, защото пътят към високите минава през ниските и нищо не се случва веднага, а нетърпетието ви може да ви попречи да се изкачите на върха на славата и успеха.

Риби

През април 2018 г. Рибите трябва да се възползват от интуицията си и да се ръководят единствено от нея при вземането на сериозни решения. Ако представителите на този знак започват да претеглят всичко, да пресмятат, да се консултират с външни лица и да не правят това, което искат, но както изглежда, такива решения най-вероятно са погрешни.

Рибите най-напред трябва да се придържат към вътрешните си усещания, към правилната вълна, а след това към всички сложни проблеми и препятствия, които могат да преодолеят без много усилия и време.

РЕДАКЦИОНЕН СЪВЕТ:

Понякога е доста трудно да се вземе важно решение. Така че  погледнете в бъдещето и разберете какво ще донесе тази или тази стъпка. Разбира се, не е възможно да продължим напред в продължение на няколко години, но има много добра алтернатива.

Сигурна съм, че вашите приятели и познати ще се заинтересуват да знаят какво ги очаква през април . Не забравяйте да споделите тази статия с тях.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.