img

Джорджано почна да печели повече от чалгаджийките: Прибира по 1000 лв. за 40 мин. участие!

/
/
/
992 Views

ДжорджаноИнтернет сензацията Джорджано, който доби национална слава с участието си във „ВИП Брадър“, е един от най-оборотните изпълнители и нас. Заралията без никакъв музикален талант и с говорен дефект си припечелва доста добре от глупостта на хората, желаещи да му се присмиват, пише ПИК бг.

Докато те сипят критики и подигравки по негов адрес, той къта хилядарки от участия. Графикът на Джорджи е пълен за седмици напред, което му осигурява един стабилен месечен доход.

За участие от 40 минути, на което да вие като вълчица срещу луната, зевзекът си прибира 1000 лева чисто. Той си е изградил маркетингова стратегия и иска половината сума авансово, както и 50 лева пътни. Приходите си най-често не отчита, защото ако някое заведение му поиска фактура, тарифата скача на 1200 лева, за да може да си покрие ДДС-то.

Така Джорджано заработва не само на гърба на хейтърите си, а и на държавата. Със своите 15-20 участия месечно си лапва близо 20 бона, на които не плаща данъци. А междувременно кръчмите, които го канят, се радват на небивал интерес, пише ежедневник.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.