img

Джино се оказа истински рекордьор – спал е с над 400 жени!

/
/
/
817 Views

ДжиноДжино Бианкалана крие, че има в черното си тефтерче над 400 жени. Милионерът може да се похвали с мъжко достойнство от над 20 см, а желаещи да го видят отблизо, сред нежния пол, не липсват.

На няколко пъти в Къщата на „ВИП брадър” къде на шега, къде на сериозно съквартирантите одумваха пълния пакет на мургавелкото, който обаче срамежливо се криеше и преобличаше в пълна дискретност.

Близки до Джино споделят, че двата месеца престой в риалити шоуто със сигурност му са се отразили зле психически, заради липсата на ласки. Въпреки че самият той заяви, че повече от 9 месеца не е бил с друга жена, заради Джена.

В живота бившият на Джена е известен плейбой, а жените му се лепели не само заради доброто благосъстояние и лъскави коли, а и заради огромното му мъжко достойнство. Бивши негови приятелки във възторг споделят за потенциала му в спалнята.

33-годишния Бианкалана не се притеснява да говори за разкрепостения си начин на живот, тъй като отвъд океана интимните неща отдавна не са табу. Родителите и близките на Джино са отлично запознати с разюздения му начин на живот, тъй като често се случвало да води нова кандидат-снаха вкъщи.

Бианкалана не крие, че благодарение на живота си в Щатите е успял да сбъдне всичките си фантазии. Идеалът му за жена пък бил бразилка или латино, заради което самият той поддържал такъв имидж.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.