img

Другото Аз на Емилия – прозрачна мрежеста рокля на голо! (ГОРЕЩИ СНИМКИ 16+)

/
/
/
474 Views

На чалгаджийския концерт във Варна Емилия показа другото си Аз, узна HotArena.

Освен безупречното живо пеене и стегнатото вталено тяло, певицата демонстрира визия и поведение, които напомнят предишната секси и по-нежна Емилия, която знаем от предни години. Въпреки всичко обаче тя показа силиконовите си гърди, които допълваха цялостната й визия. Семпли телесни лепенки не успяха да скрият напращелите й бомби.

Безспорно Емилия бе най-голата и най-секси изпълнителка на концерта. Явно раздялата с Коко Динев й влияе повече от добре. Гълъбовката не спираше да се усмихва и бе видимо щастлива, пише „Шоу“.

Публиката на концерта бе доста оскъдна и се заформи тълпа едва към края, когато излизаха големите звезди на „Пайнер“. Единствено Емилия и Галена се бяха постарали да представят шоу на своите фенове, макар да знаят, че няма да се излъчват по телевизията. Всички останали бяха дошли просто да изпеят няколко песни и да се „изпарят“.

ДесиСлава и Емануела си позволиха пълен плейбек, който пролича много силно. Галена се беше погрижила както за тоалета си, така и за сценичното си представяне като цяло. Фики и Галин изненадващо не бяха посрещнати никак бурно.

Бременната ДесиСлава бе флегматична на сцената. Анелия закри концерта, но не бе най-аплодираната. Преслава, Емилия и Емануела успяха да взривят морската столица и заслужено да бъдат извикани на бис.

Източник: ХотАрена

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.