img

Димо Гяуров: Оглеждайте се за терористи!

/
/
/
972 Views

Димо ГяуровПоложението в МВР е тежко. Има голяма доза неадекватност по отношение на задачите, свързвани с опазване на обществения ред. Нормално е българите да са притеснени. Това заяви пред Нова телевизия бившият директор на Националната разузнавателна служба Димо Гяуров. По думите му нито една служба в света не е подготвена за ситуация като тази в Париж.

„Напоследък методите и средствата на крайните ислямски терористи се промениха. Не става дума за някакви гигантски бомби и тежки съоръжения, а за конвенционални средства. Опасявам се, че ние не сме съвсем подготвени за подобни действия“, продължи той. Според него в страната има тотална липсва на подготвеност що се отнася до потенциален терористичен акт.

„Би могло да се проведе обучение, за да е ясно за какво да се оглежда българинът“, увери Димо Гяуров. „Обърнете внимание, че терористите заплашват да отровят водата и храната ни. Нека българинът се оглежда около водоизточниците и върху доставчиците за храна“, добави бившият директор на Националната разузнавателна служба.

„Трябва да се засилят мерките за сигурност в училищата и по улиците. Трябва и децата си да обучим да се оглеждат“, категоричен е той.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.