img

Деян Икебаната свали Кристиян на земята и го сравни с…

/
/
/
177 Views

Деян Икебаната - Кристиян КостовДеян Неделчев Икебаната не спира да пуска пиперливи изказвания за представянето на Кристиан Костов на „Евровизия“ и второто му място.

След като вчера обвини едва ли не, че мястото му е купено, а талантът му не бил нищо особено, днес ексцентричният певец реши да продължава да поучава младият си колега.

Ето думите на Неделчев:

„ЗА КРИСТИЯН ОТ ЕВРОВИЗИЯ. МНЕНИЕ, КОЕТО СПОДЕЛЯМ НАПЪЛНО ОТ ПРИЯТЕЛ ТУК

Кристиян трябва да слезе на земята а не да живее с мисълта, че е номер 1, невероятен и неповторим. Трябва да се научи да губи достойно и да уважава съперниците си. Ако не, животът ще го научи. Такива изпълнители като него-с лопата да ги ринеш!

ВИЖТЕ КОЛКО МНОГО СИ ПРИЛИЧА С ПАТРАШКОВА! ПО ДОЛУ Е СНИМКАТА.ХАХАХА“

Кристиян от Евровизия

loading...
Сподели с приятели

4 Comments

  1. Напълно е прав Деян. Малкият си въобразява, че е много велик и щял да донесе на България Евровизия. Пикльо! Той щял да ни донесе на нас пигмеите наградата. Видя се как беше посрамен заради голямато си самочувствие.

  2. Какво толкова е станало момчето просто може да пее ?
    ПС:
    Спрете да го обвинявате , че мястото му е купено и други.Спрете когато видите такъв пост не започвайте да коментирате.Нима не ви е неудобно . Ами ако за вас направят такъв пост и
    да започнат да ви убиждат по този начин .И вие ще се убидите. Просто се поставете на негово място . Сигурно като чете коментарите му става гадно . По – добре си помислете.

  3. НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ БЕ ХОРА ДА ОПЛЮВАТЕ МОМЧЕ КОЕТО И СЛЯП И ГЛУХ ЧОВЕК ЩЕ РАЗБЕРЕ ЧЕ ИМА ТАЛАНТ ??!!!! КОЙ ОТ ДОСЕГАШНИТЕ НИ ПЕВЦИ Е ДОСТИГНАЛ ВТОРО МЯСТО МАКАР ЧЕ ВСИЧКИ БЯХА С ПО ГОЛЯМ ОПИТ И СТАЖ КАТО ПЕВЦИ ОТ НЕГО ??? И ЗАЩО ВЪОБЩЕ СЛУШАТЕ ГЛУПОСТИТЕ НА ТОЗИ ДЕЯН ИКЕБАНАТА КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА СТЪПИ ДОРИ НА МАЛКИЯ МУ ПРЪСТ НА КРИСТИЯН НИТО КАТО ВИЗИЯ НИТО КАТО ГЛАС НИТО КАТО ТЕКСТ И ПРОЧИЕ . С КАКВО ВСЪЩНОСТ Е ИЗВЕСТЕН ДЕЯН ИКЕБАНАТА ОСВЕН С ГЕЙСКИЯ СИ ГЛАС И ТЪПИТЕ МУ ПЕСНИ–ЩЕ МИ КАЖЕТЕ ЛИ ????? ЗА ТОВА СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ В БЪЛГАРИЯ ЗАЩОТО ИМА ТАКИВА ЗЛОБАРИ ЗАВИСТНИЦИ И НЕКАДЪРНИЦИ КАТО ВАС КОЙТО ЗНАЯТ И МОГАТ САМО ДА ХУЛЯТ И ПЛЮЯТ ПО РОДНИТЕ НИ ТАЛАНТИ . НО НЕ АЗ А БОГ ЩЕ ВИ СЪДИ И ВЪЗДАДЕ НАЙ–ДОБРЕ .

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.