img

Деси Цонева пак изтрещя! Показа си задника пред цяла България!

/
/
/
837 Views

Деси ЦоневаДеси Цонева продължава да скандализира. След като влезе в шоуто с доста разголена гръд и с огромна усмивка, тя реши да покаже и дупе. Зрителите продължават да се възмущават от поведението й и явно, влизането й във „ВИП брадър“, ще й донесе предимно негативи.

Вчерашната мисия на Жана, бе да целуне някой от съквартирантите по устата. Големият брат обаче беше инструктирал предварително съквартирантите, да не й позволяват. Първа под прицела на певицата попадна щерката на Митко Цонев. Тя се бе пременила с черна тениска и доста оскъдни къси панталонки. С цел да се скрие от настоятелната Бергендорф, Деси реши да се завре под масата. Докато лазеше под нея обаче се видяха задните й части.

Късите панталонки не скриха почти нищо, а камерите на шоуто умело уловиха гледката.

Феновете на шоуто се възмущават в интернет не само от дрехите на Цонева, но и като цяло от поведението й. Според тях, тя не е трябвало въобще да влиза в такова риалити, при положение, че няма и 40 дни от кончината на баща й. Освен това, почитателите на „ВИП брадър” се обединяват около мнението, че Деси е най-лъчезарната участничка в Къщата, а това не било нормално за тъгуващ човек.


Източник: Блиц

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.