img

Данчо Караджов изригна: Управляващите са отрепки!

/
/
/
987 Views
Сподели с приятели

Йордан Караджов не крие разочарованието си, че за последните 30 години всички партии са се провалили в опитите си да управляват България!

Вокалистът на легендарната рок банда „Сигнал“ е разочарован от родните политици и не го крие. За всичкото това време след идването на демокрацията той така и не е видял нещо положително за народа.

Според певеца трябва да се пазим от всички отрепки, които опитват да ни мачкат. Той включва в понятието „отрепки“ всички онези политици, опитали да управляват за сметка на благото на народа, пише „България днес„.

Рокаджията все пак вижда нещо положително у нас и то е свързано с честите протести, които се правят почти всяка година. Според него българинът най-после е взел от Западна Европа нещо хубаво и то е борбата за право на глас. Както е известно, на запад отдавна текат постоянно протести.

Данчо Караджов споделя още, че водачите на протестите искат да правят политическа кариера, но не знаят как.

Самият той по едно време беше залитнал по ГЕРБ, но бързо реши, че политиката не е за него. Фронтменът на „Сигнал“ е подкрепял протести неведнъж. Преди 7 години той категорично застана срещу правителството на Орешарски.

Караджов не е фен на служебните кабинети, тъй като ги смята за проформа на управление.

Припомняме, че Йордан Караджов е заклет антикомунист, но никога не си е позволявал открито да хули тоталитарния режим с думи, каквито използват много негови колеги, като Кирил Маричков например.

Вокалистът на „Сигнал“ има проблеми с комунистите откакто милиционери нахлуха на негов концерт преди почти 40 години и започнаха да бият публиката, а Данчо Караджов отказа да пее „под милиционерските палки“, както той самият се изразява. В резултат правата на групата бяха спрени за 2 години.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.