img

Да се смееш ли, да плачеш ли: Британците луди по своите тъщи!

/
/
/
893 Views

ТъщаЖенените британци са луди по своите тъщи, като половината от тях ги намират за атрактивни, а 17 процента – за по-красиви от собствените им съпруги, установи национално изследване, публикувано от в. „Дейли мейл“.

Проучването обхванало 1500 задомени поданици на Нейно Величество. Една трета от запитаните доверили, че биха били щастливи ако техните половинки остареят благородно като майките им. Една трета от анкетираните си мислели, че тъщите им си падат по тях.

Тези данни малко противоречат на общото мнение, че тъщите са жените, които женените мъже обичат да мразят. Често за тях се говори като за „резервната гума в брака“. Но нещата не стоят така при британците, които ги намират не само за атрактивни, а и за по-хубави от дъщерите им, предаде БТА.

Десет на сто от анкетираните признали, че поддържат страхотни отношения с тъщите си. Една четвърт от британците пък открито флиртували с тях. Осемнайсет процента дори намеквали, че мамчетата на булките им са им пускали тънки аванси. Петнадесет процента от англичаните били на мнение, че майките на съпругите им се обличат по-стилно от щерките си

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.