img

Да подкрепим Динко Вълев с петиция – включете се!

/
/
/
1088 Views

Динко Вълев от ЯмболПетиция в защита на Динко Вълев от Ямбол, чийто живот предстои да бъде почернен от Българския Хелзинкски комитет. От комитета са самосезирали прокуратурата. Вината на Динко Вълев е, че изпълнява дълга си като български гражданин и пази страната ни, когато институциите, политиците и всички отговорни фактори чакат решения от чужбина и не смеят да затворят или защитят адекватно границата.

Нека всички български граждани да подкрепим Динко, защото утре БХК ще поискат да вкарат в затвора и други хора, които се самозащитават или правят добро на България. Твърде много престъпления са оставали ненаказани заради БХК. Твърде много майки са били почернени, защото БХК все защитават нечии права.

Твърде много българи са пострадали заради тази организация. В тези турбулентни времена, когато самото съществуване на България и европейската цивилизация е заплашено, последното, от което се нуждаем е БХК да решава кой да влиза и кой да не влиза в затвора.

Време е произвола на тази организация да спре! Да покажем солидарност с Динко и да докажем, че ние българите не сме втора ръка хора, които ще бъдат мачкани от разни чуждестранни организации като БХК!

Към този момент петицията е подписана от 2138 човека! Подпишете се ТУК

Сподели с приятели

1 Comments

 1. Динко НЕ е пазил държавната граница!

  Не.

  Динко е ходил на лов за хора!!!!!!!!!!!!

  И не само е ходил многократно за лов на хора, той се гордее с това и както видяхте, Динко НЕ изпитва не само срам, разкаяние, угризения и прочие нормални, човешки чувства, които би изпитвал ако можеше или ако в разказваната от него приказка имаше поне нещо вярно.

  Динко е олицетворението на именно това беззаконие, което ви плаши и тормози повече от 25г.

  Мутренската самоувереност, че законът важи единствено за другите и той и другите, като него могат и правят каквото си искат.

  Динко и динковците са просто неуспели, неуки и комплексирани варвари.

  Свикнали те да са законът.

  Законът на глутницата и на грубата сила.

  Днес, динковците ловуват бежанци, което някои приемат за допустимо и едва ли не за нормално?

  А, утре?

  Когато няма да има бежанци?

  Динковците ще спрат ли да ловуват хора и да налагат юмручно си превъзходство?

  Риторичен въпрос……

  Добре дошли в Мутриленд!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.