img

Човекът-глас пребори COVID-19 и разказа за кошмара, който е преживял

/
/
/
5195 Views

Фолкпевецът Тони Стораро най-накрая се пребори с коварния вирус К-19, който го повали в края на миналия месец.

Преди броени часове той сподели с последователите си, че се е излекувал и благодари на лекуващите го специалисти в Шумен, видя Е-новини.

Малко по-късно изпълнителят на „Отличен 6“ разплака мрежата с подробности около протичането на вируса при него. И какво е първото нещо, което прави след като като напусна болничното легло, което му донесе много негативи и той реши да обясни случилото се.

„За мен, като много активен изпълнител, свикнал всяка вечер да съм по заведенията сред хората и често да пускам нови песни, периодът от март досега се оказа много труден. Първо, защото изолацията ни остави в положение да стоим вкъщи, да не записваме песни, да не снимаме клипове…

Веднага щом ни разрешиха да работим, записах  “Ах, каква жена си“ и заснех видео към нея, започнах да ходя по участия… И тогава вирусът ме хвана и пак замразихме всичко“, разказва Тони.

И допълва:

„Още в първия ден, когато наистина смея да кажа, че се чувствам по-добре, реших да пусна подготвения проект – заради себе си и заради всички хора, които са зажадняли за моята музика. Обидно ми е, че с това мое действие дадох повод на някои хора да смятат, че някой ми е платил, за да се правя на болен.

Със здравето шега не бива и аз, като дълбоко вярващ човек, никога не бих си позволил да постъпя така. На всички, които вярват в конспирации, искам да им пожелая да бъдат здрави и да не изпадат в моята ситуация.“

Източник: Пловдив 24

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.