img

Членове на БСП искат оставката на Михаил Миков, Янаки Стоилов и Бойко Великов!

/
/
/
1324 Views

БСППартийните организации на БСП, яростно разпращат „кървави писма“ към централата на „столетницата“, с искания за оставката на лидера Михаил Миков, както и на неговите подгласници – Янаки Стоилов и Бойко Великов.

Членовете на левицата са разочаровани от поведението на Стоилов, който според тях е окупирал властта в партията и сее раздор в цялата страна. Социалисти от Стрелча и Пазарджик, обвиняват Янаки Стоилов във вмешателство, саморазправа, интриги и други подобни.

Членове от Попово пък се жалват срещу Бойко Великов, който според тях е лансирал бивш член на АТАКА за кандидат-кмет. Недоволство има и към Атанас Мерджанов, който сключвал сделки за собствена облага, зад гърба на общинската организация в Тополовград.

Много от поддръжниците на БСП обвиняват и Михаил Миков, който според тях не е достоен за лидер и трябва да бъде сменен още преди президентските избори.

Днес трябва да бъде подготвена комисията за конгреса на социалистите, а хората очакват да бъдат избрани 7-8 авторитетни фигури, които да се нагърбят с тази задача.

Ще има ли оставки в БСП?

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.