img

Честито! Райно е големият победител в първият сезон на „Фермата“

/
/
/
721 Views

Райно УзуновПобедител в първия сезон на единственото по рода си градивно риалити „Фермата“ е Райно Узунов. Строителят от Стара Загора се оказа безспорен любимец на публиката и убедително грабна голямата награда в шоуто – чек за 100 000лв. До финала с него стигнаха и двама от доказалите се през цялото шоу фермери – Симеон и Нора.

Симеон получи само 4% от зрителската подкрепа и така стана ясно, че няма как да е победител, затова той остана на трето място. Райно пък спечели с 84% от вота на зрителите, което направи 111 точки. Втората се класира Нора с 32 точки, а след нея Симо с 20 точки.

„Това е рекорден вот с рекордна активност – Райно спечели 84% от зрителския вот. Аз не помня някой да е получавал толкова голям процент някога в зрителски вот“, каза водещият на риалитито Андрей.

По професия Райно е строител и описва себе си като „един обикновен човек от доброто старо време“.Преди началото на шоуто, самият той определи участието с в него така: „Фермата“ е предаване за хора от моята черга. Искам да се разбере, че животът има и друга страна и аз не се срамувам да покажа своя корен“.

Победителят беше избран с помощта на три различни компонента – три последователни дуела за тримата финалисти, вътрешния вот на отпадналите участници и зрителския вот.

Именно Райно се оказа фермерът, който има най-сполучлива комбинация от фермерски умения, комуникативност и харизма. Благодарение на тях той получи най-голям сбор от точки от всичките три компонента на финала.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.