img

Черна статистика: 13% от мъжете са готови да употребят сила, за да получат се*с!

/
/
/
682 Views
Сподели с приятели

НасилиеЕдна тъжна новина показва, че мъжете все още могат да прибегнат до насилие, за да получат секс. Една трета от студенти в изследването на журнала „Насилие и пол“ са признали, че биха прибегнали до насилие, ако знаят, че никога няма да се разбере за злодеянието им.

Изследването давало допълнителни кредити на студентите, които попълнили и неудобните въпроси, с което станало ясно, че повечето имат по-агресивно отношение към жената, без да се смятат за изнасилвачи, докато другите биха се категоризирали като такива. Изследването е анонимно, за да могат да се издадат присъди, но учените наблюдават интересна аномалия сред респондентите.

Изследването показва, че хората с негативно отношение към жените са склонни да минат през целия път до извършването на престъпление. Около 13% от студентите са показали именно такива отклонения от социалното и биха използвали сила, за да получат желания секс.

В отговор на изследването, студентите споделили, че жената отдавна е свикнала да влиза в ролята на жертва и използва тази методика за собствена облага. Господа студенти, ако наистина изпитвате такива влечения и агресия към жените, тогава потърсете онези, които биха могли да отговорят на Вашия фетиш.

Чували сме за различни девойки, които са готови да Ви угодят срещу заплащане. Няма абсолютно никакъв смисъл да разваляте своя и живота на други, защото един път сте мислили с долната глава.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.