img

БРУТАЛНО! Ислямска държава екзекутира жена, докато кърми бебето си!

/
/
/
725 Views

Поредното зверство на терористите от „Ислямска държава” за пореден път смрази света. Майка е била брутално убита от женската полиция на ИДИЛ. Според свидетели жената е кърмила детето си на публично място.

В докладите се пише, че майката е кърмила бебето си покрита с бурката в Рака, когато е била забелязана от жените полицай на „Ислямска държава”. Въпреки, че никой не е можел да види какво прави под плътната дреха, според наказателната бригада на Ал Канса тя е била в „нарушение на общественото приличие”.

Полицията е взела бебето, предала го е на друга жена, а след това са убили брутално майката, съобщава бивш служител на полицията живеел в Рака, а днес намерил убежище в Турция.

Преди да бъде ликвидирана, майката е била осакатена, а след това убита пред очите на всички, за назидание, както правели често в Рака.

Групата решила съдбата на майката е женска полиция, създадена от „Ислямска държава” преди година. Нейните функции са да „следи морала” сред гражданите. Жените са покрити от главата до петите в черни бурки и носят винаги заредени автоматични оръжия. Според очевидци, те са безмилостни, пребиват деца, жени и възрастни хора, които според тях не се държат пристойно. Те следят също така за това, жените да се подчиняват на мъжете си, да са винаги покрити . Повечето жени са омъжени за джихадисти от ИДИЛ, а голяма част от тях са чужденки. Според източници няколко жени от Великобритания, които миналата година са се присъединили съм редиците на „Ислямска държава” са част именно от тази полиция.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.