img

Бруталната и шокираща истина, която производителите на месо крият от Вас – оставаш без думи (видео)

/
/
/
595 Views

истината за месотоКадрите, заснети от защитници на животните, разкриват безчовечността към чуруликащите още пилета в първия ден от живота им

Шокиращо видео показва кадри, които месната индустрия не иска да видим – секретните кадри от люпилня разкриват как хвърлят малките пиленца в черни кошчета-лайнери, като други пък са обработени по поточната линия, като че ли вече са мъртви. Във видеото категорично се вижда безчовечността към чуруликащите още пилета в първия ден от живота им, а са преработени като месо на една поточна линия, пише DailyMail.

Kадрите показват как главите на пиленцата са откъсвани – докато те са все още живи – докато по-нещастни от тях са хвърлените в черни кофи за боклук, без дори да бъдат убити – в случаите, когато не се считат за подходящи за месната промишленост.

Видеото, заснето тайно от група активисти за правата на животните, показва как се опаковат в кашони от хиляди и биват затворени в тъмни шкафове, за да бъдат съхранени.

Малките животни се изсипват от кутии върху транспортни ленти, където работниците ги хвърлят от раздел в раздел през шепа, хвърлят отгоре-отгоре, като че ли те са неодушевени предмети.

Птиците могат да се видят през улеи върху следващия раздел на поточната линия. Някои пилета, които са излюпени късно, дори не са отделени от счупените черупки. Може да се види как са притиснати заедно със счупени черупки от яйца. Тези, които оцелеят до по-късните етапи на фабричната линия, след това се отпускат на въртележка, където се натрупват. Работниците след това да ги вземат, за да ги намушкат с игла за ваксинация, след това да ги хвърлят надолу в дупката в средата, в рамките на секунди.

Вижте видеото:

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.