img

Брутален троен удар срещу ЦСКА! Идва ли краят на червеният тим? Страшно е!

/
/
/
556 Views

Мощен скандал с ЦСКА! „Тирето призна пред КАС, че е Литекс“, изригнаха от НКП на Левски. „Сините“ излизат с документ, според който ръководителите на „червените“ заявяват, че нямат нищо общо с фалиралия ПФК ЦСКА АД. Феновете на Левски акцентират за огромна връзка между Литекс и тима на Гриша Ганчев от елита. Както и, че 8-те милиона лева за активите на ЦСКА няма да бъдат платени от Ганчев.

Междуврерменно се появи и интервю с Патрус Бумал. Изключително дискусионна информация, според която Бумал споделя, че е бил заплашван от шефове на ЦСКА.
А Димитър Бербатов е спряган за трансфер в Берое, ако сделката се осъществи, част от „червените“ привърженици със сигурност ще се почувстват предадени. Така ситуацията около „армейците“ за пореден път не е никак спокойна.

В ЦСКА заявяват, че ще щурмуват титлата, гради се в школата и има много добра атмосфера в тима. Информациите от днес обаче са повече от скандални – „червените“ са замесени в троен трилър. Дали от „Армията“ ще опровергаят въпросните тези?

Източник: ПИК

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.