img

Брутален скандал във „Фермата“! Заплахи, псувни и цепеници летят между участниците!

/
/
/
487 Views

Фермата скандалЦепеница едва не удари един от участниците във „Фермата” по bTV по време на първия остър сблъсък в Боснек. Бъдещите дуелисти Михо и Стоян загубиха контрол и се скараха люто по време на работата си.

Повод за инцидента станаха няколко кола, но всъщност противниците започнаха да мерят сили дни преди състезанието. Стоян се ядоса и запрати цепеница по Михо. Той пък му тегли тлъста псувня, придружена от люти закани: „Страхът ти е в гърдите. Излизай, аз ще те изпратя. Вече не знаеш на кой облак летиш. Смени боята. Ще ми хвърля дърво! Ще ти го нацепя в г**а, като излезеш, льольо” – разкрещя се Михо.

Проблемът на Михо е, че не изкарва тестостерона където трябва и затова е толкова нервен. Ако имаше контакти с жени, щеше да е по-толерантен към останалите, заяви Стоян.

И част от останалите участници вече запознаха да проявяват недоволство. Бившата шефка на фирма Ева изригна в къщата на бедните заради леглото от слама.

Журналистът Крум Савов пък също не се наспа в къщата на богатите: „Има няколко откачалки, които стават нощем викат, тропат, мелят брашно. Тези сутрешни провокации все още ги приемам откъм шеговитата страна, но ако продължат, ще тръгнат тези хора в обратна посока”.

Като цяло фермерите се обединиха и свършиха изключително много работа още в първия ден. Те дори закъсняха с вечерята, за да приключат набелязаните задачи. На масата Елен Колева взе инициативата в свои ръце и се помоли на Бог от името на всички. Тя посъветва и любимия си Калин Терзийски да работи по-малко, защото има болки в краката.


Източник: Блиц

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.