img

Браво! Десислава Крайчева на 6-о място в конкурса „Мис свят 2016“

/
/
/
1071 Views

Десислава КрайчеваБългарката Десислава Крайчева за едната бройка да влезе в челната петица на конкурса „Мисис Свят 2016” в Китай. Бляскавата церемония се проведе в провинция Донгуан. Представителката на Полша спечели титлата, следвана от Америка, Корея и Канада, които влязоха в топ пет.

„Ние сме много развълнувани за почетното 6 място и се гордеем с постигнатото“ сподели Анита Мейзер, изпълнителен директор на конкурса за България, минути след финала на красивата надпреварa. Според нея причина за шестото място се оказала голямата сценична треска на Десислава

Десислава Крайчева КитайДесислава Крайчева, родена е в София, завършила е в университета „Св. Климент Охридски“, международно право, магистърска степен, на 34 години е. Омъжена е за лекар от 13 години.

Живее и в Калифорния, има къща на голф игрище в затворен охраняем комплекс. В Лас Вегас се занимава с покупко-продажба на недвижими имоти.

Има и международен бизнес. Помага на нуждаещи се хора в затруднено здравословно състояние , по света и у нас . Тя е от борда на директорите и основателка на “ Volunteers for humanity “ занимава активно с благотворителност.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.