img

Беновска пита Радан Кънев и Плевнелиев: Кои са хомосексуалните и наркоманите в политиката?

/
/
/
848 Views

Илиана БеновскаОт почти 2 години питам по К2 и Канал 3: Кой и на какво основание иска и може да управлява България? Днес, с голямо лично неудобство, но настойчиво питам: г-н президент Плевнелиев и г-н реформатор Радан Кънев- кои са хомосексуалистите и наркоманите в политиката? Този въпрос задава журналистката Илиана Беновска.

„Сигурно избирателите можете да си отговорите защо питам точно тези две персони, а не други – например г-жа Цецка Цачева или г-н Бойко Борисов, или г-жа Маргарита Попова, или г-н Михаил Миков, или г-н Георги Първанов, или д-р Красимира Ковачка”, уточнява водещата.

И продължава с уточнението: „Питам вас, г-н президент Плевнелиев и г-н реформатор Радан Кънев, защото първият настоява, че е обединител на нацията, а вторият, че е водач на реформите”.

„Ще ви кажа личното си отношение към хомосексуалните и наркоманите. Не ги съдя. Разбирам ги. Ако не се упражняват върху деца и старци, съм толерантна с тях. Но, когато се упражняват да управляват родината ни България, когато се упражняват да определят настоящето и бъдещето на нас и децата ни, когато се упражняват да определят външната и вътрешна политика, конституционната и съдебната, здравната и други реформи са ми too much – на всички ни идват в повечко, нали?”, пита риторично Беновска.

„Затова днес, с голямо лично неудобство, но настойчиво питам: Г-н президент Плевнелиев и г-н реформатор Радан Кънев – кои са хомосексуалистите и наркоманите в политиката? Прощавайте, но избирателят има право на личен избор. Може да приемем, може да отхвърлим, може да осъдим, може да поискаме да ви коментираме, но трябва да знаем кои са хомосексуално и наркозависимите във властта и да решим гласуваме ли ви „да“или „не“ доверие да ръководите живота ни”, посочва водещата на „Беновска пита”.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.