img

Баща от София даде на детето си да пие урина за лечение и ето какво се случи!

/
/
/
405 Views
Сподели с приятели

Лекар от София разказва за уникален случай за човешка глупост. В една от специализираните групи във Фейсбук той споделя, че е бил в истински шок от случилото се, след като при него докарали бебе на 9 месеца с възпалени язвички в устата.

Ето какво разказва медикът: “Деветмесечно бебе бива доведено за преглед от баща му.

Възпалени язвички в устата. Леко странни – като да е кандидоза, но не съвсем… Лекарят се навежда да ги види отблизо и усеща ясен дъх на амоняк и урея! Бъбреците на дечкото да са отказали!?!Моментално юрва сестрата да вземе кръв и да я занесе на бегом за изследване на креатинин и урея експресно. Добре, че лабораторията е през една стая…

Докато чака резултата, лекарят търси по телефона къде да диализират малката. Навсякъде отделенията са шашнати – чак пък бебе на няма и годинка? Още повече, че бащата твърди, че детето пишкало нормално… Сестрата се връща. Показатели в норма! Пак помирисва устата на детето – съвсем ясно се усещат амоняк и урея!

– Сигурни ли сте, че детето пишка нормално?

– Разбира се. Иначе с какво ще му лекувам устата? – ?!?… !?!

– Ех вие, на нищо не ви учат днес. Във всички пособия по уринотерапия си е написано, ясно и с големи букви – язви в устата на дете до една година се лекуват с неговата собствена урина! Запомнете го добре.

Инак като избягате някой ден в някоя цивилизована страна, ще ви се смеят…” Под поста възмутени потребители коментират, че такива родители просто заслужават детето им да бъде отнето.

Други смятат, че направо е редно да им се потърси съдебна отговорност.

Източник: За жената

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.