img

Баща изкопа гроб на болната си дъщеря и я води там да си играе – причината ще ви смрази кръвта!

/
/
/
1531 Views
Сподели с приятели
Джан Лионг от провинция Съчуан в Китай вече нямал никаква надежда, че дъщеря му ще се излекува, след като и лекарите му казали, че й остават не повече от два месеца, пишат местни медии.

Затова и той изкопал гроб, където я води всеки ден и лежи заедно с нея в него, така че малката да може да свикне с мястото, което ще й бъде вечен дом. За лечение на малката Джан Синли, родителите похарчили вече 18 000 евро, а двамата заработват не повече от 400 евро месечно общо. Когато лекарите им казали да не таят надежди, те решили да имат второ дете, което трябва да се роди идния месец.

Тогава и бащата решил да изкопае гроба на  във фермата им, за да започнат да се готвят за трагичния момент.


„Водя я тука да си играе. Това ще бъде и мястото, на което ще почива. Всичко, което мога да направя, е да бъда по цял ден с нея,“ казва той. Когато вестта се разпространила по китайските медии, започнала акция за събиране на средства за лекуване на детето, но не се знае дали вече не е твърде късно.


Момичето страда от таласeмия, наследствено заболяване на кръвта. Хората, които боледуват от тази болест, имат много малко или нямат въобще хемоглобин. На пациентите им е необходимо дълготрайно лечение с преливане на кръв./Блиц

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.