img

Бърз тест: Избери 1 сърце и виж какво разкрива за теб

/
/
/
254 Views

Ти си оптимистичен и днес не е по-различно. Светлината ти озарява всичко наоколо и прави околните щастливи. Светът има нужда от теб!

Дори един-единствен човек може да промени света. Чувстваш се малък и не достатъчно значим днес? Какво можеш да направиш, когато всичко изглежда потънало в хаос? Е, ако всеки беше мил с човека до него, то 50% от човечеството щеше да се чувства много по-добре. Направи нещо мило за някого ДНЕС. Това ще направи света малко по-добър още в този миг!

Не се страхувай – има надежда! Ако се чувстваш безпомощен днес, не се плаши – има надежда. Без тъга как би усетил, че си щастлив? Дори да си отчаян от нещо – не се осъждай, тъгата, за радост, е непостоянно усещане!

Поеми си дълбоко въздух! Изпълни това сърце с любов. Дори когато не ти е ден – спомни си истинската му мисия – да обича и да дава любов!

Без мрак няма светлина! Ако сърцето ти е разбито и се чувстваш нещастен – използвай тези усещания да забавиш темпото и си отговори на един много важен въпрос. Какво е важно за теб? Светлината се ражда тогава, когато знаем какво е тъмнина и тъга. Това сърце ти вещае, че нещата много скоро ще бъдат наред!

Бъди позитивен! Твоята положителна натура обикновено радва любимите ти хора. Днес обаче от теб струи енергия и ще зарадваш непознат. Ще се превърнеш в човека, заради когото някой да си каже „Днес ми е ден!“

Източник: Канал 3

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.