img

Бареков: Европа трябва да тръгне на джихад срещу ИДИЛ!

/
/
/
1229 Views

николай барековЛидерът на „България без цензура“ – Николай Бареков, призова за джихад срещу Ислямска държава. Евродепутатът е на мнение, че Третата световна война е започнала на 11.09, когато бяха ударени кулите близнаци в САЩ и продължава и до днес, вземайки хиляди невинни жертви.

Бареков смята, че Европа, САЩ и Русия трябва да се обедини срещу ислямистите, докато не е станало прекалено късно. Атентатите в Париж ни припомниха на какво са способни членовете на ИДИЛ, и че това са безмилостни терористи, готови да жертват живота си в името на една измислена и нечовешка кауза.

„Опомнете се, докато все още имате ясен и видим враг, който си има територия в Близкия Изток. Скоро този враг ще се е настанил до дома ни, в квартала ни и войната ще бъде окончателно загубена от нас истинските европейци. Страхът от терора на ислямистите може да бъде победен само с брутален, смазващ и безвъзвратен и незабавен удар с пълната военна мощ на Запада и Изтока върху територията на съвременния Ад на земята – Ислямска държава. Камък върху камък не бива да оставим от тях!“, призова Николай Бареков.

Факт е, че към този момент само Русия се опитва да се справи с джихадистите, но след петък 13-и и Европа вече започва да предприема мерки за борбата с Ислямска държава.

Вие как смятате, трябва ли да се започне истинска война с джихадистите?

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.