img

Барак Обама: Америка е най-могъщата държава на Земята!

/
/
/
915 Views

Барак ОбамаСАЩ са най-могъщата страна на Земята и нито една друга държава не може да доближи мощта на Америка. Такова заявление направи президентът Барак Обама в ежегодното си обръщение „за състоянието на съюза“ към Конгреса.

„Всички разговори за икономическия упадък на Америка представляват политическо безполезно бърборене. Както и риториката по повод на това, че нашите врагове стават все по-силни, а САЩ стават по-слаби. Нашата страна се явява най-могъщата нация на Земята. Точка“, — Нито една страна няма да ни нападне открито, защото ще претърпи крах“, допълва той.

Украйна и и Сирия излизат от орбитата на влиянието на Русия. Това се казва още в текста на ежегодното послание, което днес американския президент Барак Обама ще произнесе пред Конгреса на САЩ, предава ТАСС.

„Въпреки че икономиката й запада, Русия налива ресурси, за да „подпира“ Украйна и Сирия – държави, които тя приема като намиращи се в нейната орбита“, заяви американският президент.

Президентът на САЩ заявява още, че светът решава важните въпроси със страната му, а не с Русия или Китай.

„Хората по света се свързват с нас по важните въпроси, не се водят по Пекин или Москва, те гледат нас“, отбелязва Обама в ежегодното си обръщение.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.