img

Българите започнаха да надигат глави! Сформира се Ново Българско Опълчение – включете се и Вие!

/
/
/
1280 Views

БНО ШипкаНа будните български граждани вече им писна от своеволията на безскрупулните политици и вече тече самоинициатива за сформирането на Опълчение, което да измете тази сган от парламента. На фейсбук страницата Военен Съюз – БНО Шипка, се събират хора от страната и чужбина, които искат да променят статуквото и да започнат истинският преход.

Това е една идея, която всички разумни българи трябва да последваме, тъй като вече 26 години демокрация не ни донесоха нищо добро. Управляващите, начело с Бойко Борисов говорят сладко по платените телевизии, как дават мило и драго за народа, но всъщност съсипват тази уникална държава наречена България, за да изпълняват нарежданията на господарите от САЩ и ЕС.

Ако и вие сте будни хора, на които им е писнало да бъдат мачкани и унижавани, то можете да се включите към БНО Шипка и да изразите своите виждания за развитието и просперитета на България. Можете да прочетете интервюто на Мария Марковска (lentata.com) с Красимир Симеонов, който е член на Български Войнски Съюз. Виж интервюто

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.